Ruimte

Er zijn verschillende ruimtes te huur voor workshops, vergaderingen, feestjes etc. Hiernaast vind je een overzicht van onze ruimtes. De BOUWplaats hanteert commerciële en niet-commerciële prijzen, bijgaand de niet-commerciële prijzen.

 

Kosten en voorwaarden ruimtegebruik
De prijzen zijn 100€ per dagdeel (ochtend, middag, avond, nacht) excl. btw. Dit is inclusief gebruik stoelen, tafels, keukens, kachel. Dit is exclusief personeel en geluidsapparatuur. We vragen een borg van 50€ per dagdeel. Indien de ruimte netjes en schadevrij is achtergelaten wordt de borg weer teruggestort. Borg en huur worden ten minste twee dagen voor het event overgemaakt.

 

De kachel dient 4 uur voorafgaand aan het feestje opgestookt te worden. Indien je (nog) geen vaste gast bent bij BOUWplaats betekent dit dat er een gastheer/-vrouw aanwezig moet zijn. Dat is Yvonne of Dhinand. Wij vragen voor hun aanwezigheid een extra bijdrage van 25€ per dagdeel, Dus 125€ per dagdeel excl. btw. Mocht een andere deelnemer van de BOUWplaats toevallig ook op het evenement/feestje aanwezig zijn, dan is een gastheer/-vrouw niet noodzakelijk.

 

Dhinand en Yvonne zijn ondernemers op de BOUWplaats en kunnen beide helpen in de catering. Mocht je van hun catering- en/of kookdiensten gebruik gaan maken dan is de dagdeelprijs voor de ruimte 100€ ex btw en betaal je de afgenomen cateringdiensten aan Yvonne of Dhinand. Uiteraard hangt dit af van de beschikbaarheid van Dhinand en/of Yvonne.