A4

Stadswerkplaats

De Stadswerkplaats is een plaats waar zowel oude en nieuwe technologie alsook expert en hobbyist bij elkaar komen. Buurtbewoners kunnen er hun tafel repareren, een las zetten, hun band plakken, maar ook zélf een cursus geven of meedoen aan inspirerende workshops als goudsmeden, 3d-printen, houtbewerking, textielbewerking en electra. De Stadswerkplaats is voor én door de stad!

Wij nodigen zowel buurtbewoner, hobbyist als expert uit om eens binnen te lopen en te ervaren wat de Stadswerkplaats voor jou óf jij voor de Stadswerkplaats kan betekenen! Wil jij een workshop geven of volgen, een kinderfeest organiseren, of je tafel reparen? Wij zijn nog steeds op zoek naar enthousiaste vaklui die workshops en cursussen willen verzorgen bij de Stadswerkplaats. Lijkt dit je wat? Stuur een email naar: info@stadswerkplaatstilburg.nl

en… LIKE de Stadswerkplaats!

Voor een feestje adviseren wij natuurlijk om diverse versnaperingen van onze Deelnemers af te nemen: biertjes van Buurtbierbrouwerij FierBier, appelcider van De Vergeten Appel, broodjes van De Speltheld, taart en hartigheden van Ambianse!